GRUNDFELDT AS

Vi brenner for kvalitet


Hos Grundfeldt er vi engasjerte, miljøbevisste og opptatte av kvalitet. Vi leverer møbler med lang levetid, laget av slitesterke materialer som blir vakrere med tiden. Med bærekraft på agendaen globalt ønsker vi å gjøre vår del for å minske avfall og utslipp av klimagasser. Vi har som målsetning å øke vår bruk av nærproduserte materialer, naturlige overflatebehandlinger og vi prøver å bruke materialene på smarte måter for å minimere biprodukter fra vårt arbeid.


Grundfeldt AS startet som Grundfeldt & Jarnvig AS i 2015 av Karl Anders Grundfeldt og Christer Jarnvig, når de gikk ut av Møbelsnekkerskolen i Mysen. Da de hadde mange kontakter i bar- og restaurantbransjen fikk de oppdrag å lage barer og innredning til disse. Siden dess har Karl Anders tatt over hele bedriften og ansatt en designere og flere dyktige møbelsnekkere, samt lagd et flertall store prosjekter (se porteføljen vår).

TJENESTER


Vi hjelper deg fra start til slutt med ditt prosjekt. Vi kan bistå med våre tjenester enten du ønsker en totalentrepenør eller kun med utvalgte deler.

Design


Vi kan hjelpe deg med alt fra planlegging av rom, smarte løsninger, material- og fargevalg til design av faste og løse møbler. Designeren vår har en mastergrad i interiørarkitektur og møbeldesign så du er i gode hender.


Prosjektkoordinering


Har du allerede et design som du vil realisere? Vi kan koordinere ulike leverandører for å gjøre prosjektet ditt enklere. Vi har mange gode samarbeidspartnere som leverer arbeid i glass, metall, tre, møbeltapetsering, benkeplater og pleksiglass.


Møbelsnekring


Ved realisering av et ferdig design har vi en gjeng møbelsnekkere som kan lage det meste. Disse flinke folka vil se til at prosjektet ditt blir gjennomført med best mulig resultat. Vi kan lage prosjekter som innebærer spesialkompetens som CNC-maskinering, dreiearbeid eller sink og tapp.

ANSATTE 


Karl Anders Grundfeldt

Gründer / daglig leder


karl.anders@grundfeldt.com

+4745394977


Una Billgren

Administrasjon


una@grundfeldt.com


Hannah Nordh

Sjefdesigner


hannah@grundfeldt.com
Nicolai Grøndahl

Verksmester /

møbelsnekker


nicolai@grundfeldt.com


Elisabet Iversen

Møbelsnekker


Auke Bosma

Møbelsnekker


auke@grundfeldt.com
Petter A. Roald

Møbelsnekker