TJENESTER


Vi kan hjelpe deg fra start til slutt med ditt prosjekt. Vi tar både små og større prosjekter, til private kunder eller til bedriftskunder. Vi kan bistå med våre tjenester enten du ønsker en totalentrepenør eller kun med utvalgte deler.

Prosjektkoordinering


Har du allerede et design som du vil realisere? Vi kan koordinere ulike leverandører for å gjøre prosjektet ditt enklere. Vi har mange gode samarbeidspartnere som leverer arbeid i glass, metall, tre, møbeltapetsering, benkeplater og pleksiglass.Møbelsnekring


Ved realisering av et ferdig design har vi en gjeng møbelsnekkere som kan lage det meste. Disse flinke folka vil se til at prosjektet ditt blir gjennomført med best mulig resultat. Vi kan lage prosjekter som blandt annet  innebærer spesialkompetens som CNC-maskinering, dreiearbeid eller sink og tapp.

OM OSS

Grundfeldt AS startet som Grundfeldt & Jarnvig AS i 2015 av Karl Anders Grundfeldt og Christer Jarnvig. Da de hadde mange kontakter i bar- og restaurantbransjen så ble dette et naturlig sted å bygge opp kundekretsen.


Siden oppstarten har bedriften endret navn til Grundfeldt AS, og vi har utvidet virksomheten til å også omfatte private kunder.  


Vi har erfaring med å jobbe i rekke ulike materialer, og vi skreddersyr innredningene etter dine behov og lokaler. 
ANSATTE 


Karl Anders Grundfeldt

Gründer / daglig leder


karl.anders@grundfeldt.com

+4745394977


Una Billgren

Fotografi


una@grundfeldt.com


Auke Bosma

Møbelsnekker


auke@grundfeldt.com
Magnus Bjerke

Møbelsnekker /

 Verkstedsmester


magnus@grundfeldt.com


PRESENTASJON ANSATTE 


Slik at dere kan lære å kjenne oss lit bedere.

Karl Anders Grundfeldt

Daglig leder


Karl Anders startet bedriften 2015, og har siden da jobbet i bedriften. Karl Anders gikk møbelsnekkerskolen i Mysen. Karl Anders er født i Sarpsborg, men oppvokst i Helsingfors, Finland.


Nisje: Kreative «outside the box» - løsninger.


Fun fact: Kan snakke flytende finlandsvensk norsk og finsk.   

Auke Bosma

Møbelsnekker


Ansatt i bedriften siden september 2019. Auke er oppvokst i Haarlem, Nederland, og er utdannet matematikklærer. Det er som regel Auke som kunder snakker med i telefon ved oppstart av nye prosjekter.


Nisje: Tekniske tegning for produksjon.


Fun fact: Når han var 16 år foreslo Auke sin far at han skulle studere treverk og det syntes Auke var en idiot ide, men se på han nå.

 Una Billgren

Fotografi


Una er oppvokst i Simrishamn, Sverige. Har tidligere jobbet med administrative oppgaver i bedriften, men akkurat nå studerer hun fotografi på heltid.


Nisje: Fotografi og bildebehandling.


Fun fact: Har bodd 2,5 år i en seilbåt sammen med Karl Anders.


Magnus Fjeldberg Bjerke 

Verkstedsmester, møbelsnekker med svennebrev


Magnus Fjeldberg Bjerke er vår nyeste ansatt, han begynte i februar 2022. Magnus er oppvokst i Nannestad. Gikk på møbelsnekkerskolen i Mysen 2012-2013, og etter det et år på tre-og møbelhantverk ved Grebbestad folkhøyskole.


Nisje: Arbeide med gammelt håndverktøy.


Funfact: Magnus har en tvillingbror som også er møbelsnekker med svennebrev.