TJENESTER


Vi kan hjelpe deg fra start til slutt med ditt prosjekt. Vi tar både små og større prosjekter, til private kunder eller til bedriftskunder. Vi kan bistå med våre tjenester enten du ønsker en totalentrepenør eller kun med utvalgte deler.

Prosjektkoordinering


Har du allerede et design som du vil realisere? Vi kan koordinere ulike leverandører for å gjøre prosjektet ditt enklere. Vi har mange gode samarbeidspartnere som leverer arbeid i glass, metall, tre, møbeltapetsering, benkeplater og pleksiglass.Møbelsnekring


Ved realisering av et ferdig design har vi en gjeng møbelsnekkere som kan lage det meste. Disse flinke folka vil se til at prosjektet ditt blir gjennomført med best mulig resultat. Vi kan lage prosjekter som blandt annet  innebærer spesialkompetens som CNC-maskinering, dreiearbeid eller sink og tapp.

OM OSS

Grundfeldt AS startet som Grundfeldt & Jarnvig AS i 2015 av Karl Anders Grundfeldt og Christer Jarnvig. Da de hadde mange kontakter i bar- og restaurantbransjen så ble dette et naturlig sted å bygge opp kundekretsen.


Siden oppstarten har bedriften endret navn til Grundfeldt AS, og vi har utvidet virksomheten til å også omfatte private kunder.  


Vi har erfaring med å jobbe i rekke ulike materialer, og vi skreddersyr innredningene etter dine behov og lokaler. 
ANSATTE 


Karl Anders Grundfeldt

Gründer / daglig leder


karl.anders@grundfeldt.com

+4745394977


Una Billgren

Fotografi


una@grundfeldt.com


Jekabs Laudups

Møbelsnekker


Jeppe Larsen

Møbelsnekker /

 lærling
PRESENTASJON ANSATTE 


Slik at dere kan lære å kjenne oss lit bedere.

Karl Anders Grundfeldt

Daglig leder


Karl Anders startet bedriften 2015, og har siden da jobbet i bedriften. Karl Anders gikk møbelsnekkerskolen i Mysen. Karl Anders er født i Sarpsborg, men oppvokst i Helsingfors, Finland.


Nisje: Kreative «outside the box» - løsninger.


Fun fact: Kan snakke flytende finlandsvensk norsk og finsk.   

Jekabs Laudups

Møbelsnekker


Ansatt i bedriften siden mars 2023. 


Nisje: 


Fun fact:  Una Billgren

Fotografi


Una er oppvokst i Simrishamn, Sverige. Har tidligere jobbet med administrative oppgaver i bedriften, men akkurat nå studerer hun fotografi på heltid.


Nisje: Fotografi og bildebehandling.


Fun fact: Har bodd 2,5 år i en seilbåt sammen med Karl Anders.


Jeppe Larsen 

Møbelsnekker 


Ansatt i bedriften siden mars 2023.  


Nisje: 


Funfact: